Studieture for virksomheder

Studieture for virksomheder: Faglighed i fokus

Oplev innovative iværksættere, utraditionelle samarbejder og nyskabende forskning på en studietur til Aarhus. Lige nu kan I krydre turen med fantastiske Kulturby Aarhus-oplevelser!

Bliv klogere sammen: Tag på studietur

En studietur kan give holdet nye ideer og ny faglig viden. Studieturen kan være et effektivt indslag i en forandringsproces, og ofte er den sociale gevinst ved at være af sted sammen stor. Der bliver skabt netværk på kryds og tværs, nye samarbejdsflader udvikles, og det bliver sjovere for alle at gå på arbejde.

Vi er specialister i at finde frem til præcis de virksomheder, forskere, projekter eller forsøgsordninger, som I gerne vil besøge på jeres studietur. Det kunne fx være:

•    Energi og miljø: Besøg Samsø, hvor et bredt samarbejde på 8 år har omstillet øens energiproduktion fra olie og kul til vedvarende energi. Via lokalt engagement er der skabt en slags social energibevægelse.

•    Hospitaler: Besøg Danmarkshistoriens største og mest komplekse hospitalsbyggeri, Det Ny Universitetshospital i Skejby.

•    Landbrug: Besøg AU Foulum hvor en stor del af Aarhus Universitets forskning i jordbrug og fødevarer finder sted. Eller besøg Seges Landbrug & Fødevarer, et fagligt videns- og innovationshus om landbrugsdrift.

•    Arkitektur: Nye, spændende byggerier skyder op mange steder i Aarhus i disse år, bl.a. Bestsellers kontor på havnefronten, kulturhuset Dokk1, hvor vi har kontor, og Moesgaard Museum. Desuden vokser spændende bygninger op på de udbyggede havnearealer Aarhus Ø hvor arkitekterne har fået lov at boltre sig.

Lad os få ideer sammen

Du behøver ikke at have en klar ide om, hvad I gerne vil se, når du ringer til os. Vi spiller gerne ind med gode tip og aktuel viden.

Vi har mange års erfaring med, hvordan små, anderledes oplevelser kan højne niveauet for hele turen, så alle bliver revet med og engagerer sig. Skal I udfordres lidt? Så finder vi også ud af det.

Ring og lad os få en snak om, hvilket udbytte I gerne vil have af turen.

Studietur: Vi ordner det praktiske

Når vi har fastlagt programmet, kan du læne dig tilbage og overlade resten til os. Vi sørger for transport, billetter, mad undervejs osv. Vores mål er, at I har en god tur, fra vi henter jer i lufthavnen eller på banegården, til vi sender jer af sted igen.