Shopping i Aarhus

Shopping i Aarhus

Aarhus er i sandhed Vestdanmarks shoppingmetropol og byder på enestående indkøbsoplevelser langt ud over det sædvanlige. Inden for gåafstand finder I alt hvad hjertet begærer af specialforretninger, stormagasiner, danmarks største citycenter, caféer, restauranter og meget mere…

Aarhus City er et helt fantastisk sted at besøge, hvis I er på udkig efter shoppingoplevelser i verdensklasse. Byen byder nemlig på en enestående mangfoldighed – både hvad angår indkøbskvarterer, forretninger og udvalg. I Aarhus City – og inden for let, overkommelig og overskuelig  gåafstand, finder I omkring tusinde specialforretninger.

Aarhus City byder blandt andet på Strøget og sidegaderne hertil, hvor flere hundrede specialforretninger, side om side, byder jer velkommen. Midt på Strøget ligger også stormagasinet Salling, og Magasin er at finde ved Aaen ikke langt derfra. Danmarks største Citycenter Bruuns Galleri gør indendørs shopping, i 100 forskellige forretninger, til en helt anderledes oplevelse. Latinerkvarteret giver med garanti en unik oplevelse helt for sig, og er med sine smukke gamle byhuse, brostensbelagte gader og vidunderlige og spændende  forretninger et besøg værd i sig selv.

Men shopping i Aarhus City er meget mere. Besøg også sidegaderne, torvene, pladserne og ikke mindst vejene, som fører ind og ud af City. Her er er der endnu flere og anderledes shoppingoplevelser – og her hører masser af små og spændende butikker til, som kun findes et sted i verden – i Aarhus.

Aarhus City er samtidig et fantastisk sted for café-elskere og et mekka for alle med hang til kulinariske oplevelser inden for alle genrer. Der er ikke den smagsoplevelse, der ikke kan opleves her. En shoppingtur i Aarhus City kan – og bør – derfor altid kombineres med et cafébesøg, måske endda med en lækker brunch, en god, traditionel eller anderledes frokostanretning eller afsluttes med en mindeværdig middag på en af  byens mange hundrede restauranter.

Læs meget mere om spændende shoppingoplevelser i Aarhus City her: www.aarhus-city.dk