Oplev det storslåede vikinge-eventyr Røde Orm på Moesgaard Museum i sommeren 2017

oplev roede orm paa moesgaard museum's billede kan ikke vises prøv igen senere.

Aarhus Tours har sikret sig billetter til denne unikke begivenhed. Køb en Aarhus Pakke, der indeholder: Overnatning på Comwell Hotel inklusiv morgenmad, entre til en valgfri attraktion i Aarhus samt naturligvis billet til Røde Orm. Se priser og datoer…

Oplev røde orm på Moesgaard museum I et unikt samarbejde mellem Det Kongelige Teater, Moesgaard Museum og Aarhus 2017 omdannes taget på Moesgaard Museum i sommerperioden i 2017 til en gigantisk scene for fortællingen om Røde Orm.

Røde Orm er en bearbejdelse af Frans G. Bengtssons verdenskendte roman af samme navn. I en eventyrlig og heroisk fortælling følger vi den unge vikingehøvding Røde Orm, der hvirvles ind i religiøse og verdslige magtkampe. Han når både at blive en af den danske Kong Haralds mest trofaste støtter – og tronarvingen Sven Tveskægs værste fjende. Midt et virvar af magtkampe og syngende sværd tvinges den modige Orm til at satse liv og lemmer i elskovsfuld kærlighed til kongedatteren. Orm er både en kløgtig, snarrådig høvding og en stærk kriger, der ikke står i vejen for et godt slagsmål. Vikinge-eposset er fortællingen om mænd med stort M, der slås, smadrer, drikker og ler, bagstræberiske magtkampe og ubrydeligt sammenhold fuld af humoristisk mandehørm, der leder tankerne hen på filmdramaer som Ringenes Herre eller Game of Thrones.

Datoer fro vore pakker:
08. og 09. juni
15. og 16. juni
22. og 23. juni
29. og 30. juni

Priser:
Per person Kr. 990, kr inklusive:
Entrebillet til RØDE ORM (Prisgruppe C)
Overnatning i delt dobbeltværelse Comwell Hotel
Morgenmad
Entrebillet til en valgfri attraktion i Aarhus: ARoS, Moesgaard Museum eller Den Gamle By.
Send mail til: Aarhus Tours for booking eller flere informationer: info@aarhus-tours.dk