Handelsbetingelser

Produktinformation:
På Aarhus-tours.dk oplyses arrangementets samlede indhold. For evt. yderligere oplysninger eller spørgsmål til de på hjemmesiden eksisterende oplysninger, kan der rettes henvendelse via mail til Aarhus-tours.dk på kaj@aarhus-tours.dk eller telefon på 26 16 13 33.

Priser:
Alle priserne er dagspriser og gældende på bestillingsdagen. Priserne på arrangementer og overnatninger kan evt. ændres. Køber bliver dog altid faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Aarhus Tours accepterer ordren. Alle priser er inkl. moms. Forbehold for udsolgte arrangementer og værelser på hotellerne.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på Aarhus-tours.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra Aarhus-tours.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Aarhus-tours.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og Aarhus-tours.dk er først indgået, når Aarhus-tours.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Betaling:
På Aarhus-tours.dk kan der betales med Dankort og eDankort. De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Aarhus-tours.dk.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Aarhus-tours.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider er uden for Aarhus-tours.dk’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og Aarhus-tours.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Aarhus Tours egen beskrivelse.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Aarhus-tours.dk’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Aarhus-tours.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret:
Meddeler køber www.aarhus-tours.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Aarhus-tours.dk det modtagne beløb.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark – ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Aarhus Tours betaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

Hjemmesiden www.aarhus-tours.dk drives af firmaet:
Aarhus Tours CVR nr:265097260
TELEFON 26161333,
Ladbyvej 3,
8270 Højbjerg

Forbehold for ændringer:
Aarhus Tours forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Links:
PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk
FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk
Forbrugerinformation www.forbruger.dk