Kulturby-Rejser

Kulturby Aarhus 2017 – det skal opleves!

Benyt jer af Aarhus’ storslåede udbud af kulturelle arrangementer i 2017. Planlæg en rejse til Kulturby Aarhus allerede nu!

Kulturby  2017 – vil du med?

Aarhus og Region Midtjylland kommer til at gnistre af kulturelle indslag i 2017, hvor Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad. Dans, debatter, musik, teater, arkitektur og kunst i skæve og nytænkende cocktails gør byen til noget helt særligt.

Benyt jer af det! Lad studieturen, forretningsrejsen eller weekendturen gå til Aarhus, og sæt en dag eller to ekstra af til nogle af de ekstraordinære oplevelser, som Kulturby Aarhus er så rig på.

Vi arrangerer alt det praktiske. I nyder turen.

Læs her om de udvalgte highlights ved Kulturby Aarhus

En invitation til forandring

Temaet i Kulturhovedstad Aarhus er ’Let’s Rethink’. Mange af de vante forestillinger om kultur og udvikling vil blive vendt på hovedet og undersøgt på ny.

Temaet er en invitation til forandring og innovation, og det har allerede sat sit præg på Aarhus i form af mange nye partnerskaber og samarbejdsformer.

Oplev Aarhus på nye måder

Næsten uanset hvad I interesserer jer for, kan I finde noget, der pirrer sanserne.

Your Rainbow Panorama ARoSYour Rainbow Panorama, ARoS

En vandretur langs vandet – fra skulptur til skulptur?

ARoS etablerer en 4 km lang kunstzone fra bymidten ud langs stranden og skoven ved Ballehage. Læs om triennalen The Garden

Udsøgt gastronomi?

Aarhus og Region Midtjylland er også Europæisk Gastronomiregion i 2017, og der bliver god mulighed for at smage gentænkt og gennemtænkt god mad. Læs mere om gastronomi ved Kulturhovedstad Aarhus

Oplev Kulturhovedstad Aarhus – Skræddersyede rejser!

Udforsk programmet hos Kulturhovedstad Aarhus 2017 og kontakt os, hvis I har særlige ønsker. Vi skræddersyr jeres rejse – og vi har mange gode insidertips!